Blekinge län

Här kan du på ett enkelt sätt träffa och söka efter nya vänner. Så enkelt. Du behöver inte vara medlem för att svara på en annons, och det kostar inget. Gör det gärna redan idag.
I Blekinge län ingår kommunerna: Karlshamn, Karlskrona, Olofström, Ronneby och Sölvesborg.


Man 25/26 år letar efter nya vänner!

Hej Anton heter jag, är 25, snart 26 år och letar efter nya vänner, killar som tjejer att hitta på saker med, som gå promenader, gå på bio, ta en öl med, fika eller hitta andra intressen eller saker att göra med. Är lite av en Gamer, har du samma intressen så hör av dig, men hittar på gärna andra saker som nämt ovan.
Svara på annons


Nya vänner i Karlshamn

Hej, Jag är en nyinflyttad tjej till Karlshamn. Söker nya vänner att umgås med i det vardagliga. Har inga barn, sambo, eller djur. Idrottsintresserad. Hör gärna av dig.
Svara på annons


Medelålders vänner i Olofström

Kvinna i 60-års åldern, trevlig, mycket känslosam, intressen gillar sport, handboll, olika blommor, politik, samhällsfrågor. Söker vänner som vill och kan umgås, ta promenad, gå på bio eller ta en öl. Du får gärna bo i Olofström.
Svara på annons


En öl i Karlskrona

Finns det coola vänner att hänga med i och kring Karlskrona trakten. Ses gärna över en öl nån fredag kväll. Eller varför inte en runda biljard eller nåt. Gärna vänner kring 30. Tomas
Svara på annons


Tjejkompisar i Karlshamn sökes

Jag söker nya kompisar kring Karlshamnstrakten att hitta på roliga saker med. Gärna kring 18-20 år. Hittar gärna på allt möjligt som speciellt göra roliga saker framåt helgerna. Det är väl då man har lite mer tid.
Svara på annons


Tjej, 22 år söker partykompisar

Jag heter Karin och är en glad, framåt tjej från Karlskrona som söker nya vänner som man kan gå ut med, gå på bio med. Jag gillar också konst och att promenera och fönstershoppa. Eller varför inte ta en fika med. Gillar mode. Svara gärna så kan vi hänga lite, jag vill gärna utöka min vänskapskrets.
Svara på annons


Nya vänner 50+, Karlshamn

Vi är ett 2 vänner som umgås och vill gärna bli ett litet gäng. Vi spelar dart, biljard, och tar ett vin ibland.  Vi vill gärna hitta 2-3 till som vill umgås med oss så vi kan va ett gäng. Nationalitet och ålder har inte så stor betydelse, men gärna kring våran ålder. Ibland har vi middagar ihop.
Svara på annons