Dalarnas län

Här kan du på ett enkelt sätt träffa och söka efter nya vänner. Så enkelt. Du behöver inte vara medlem för att svara på en annons, och det kostar inget. Gör det gärna redan idag.
I Dalarnas län ingår kommunerna: Avesta, Borlänge, Falun, Gagnef, Hedemora, Leksand, Ludvika, Malung-Sälen, Mora, Orsa, Rättvik, Smedjebacken, Säter, Vansbro och Älvdalen.


Varför inte nya vänner

Vill du ses och ta en öl ihop. Eller varför inte, kanske en bio eller weekendresa nån helg. Till sätter är jag något tillbakadragen. Ja, i alla fall i början Jag finns i Falun.
Svara på annons


Nya kompisar i Falun

Halloj. Söker nya kompisar i Falun eller nära Falun. Jag är nyss 50 fyllda. Tar gärna en springrunda men äter också gärna lunch eller midag ihop. Laga middag och kollar på nån film ihop. Går gärna ut en sväng, bio? Hör gärna av dig.
Svara på annons


Nya vänner i Mora

Kille i 40-års ålder från Mora, söker nya smarta vänner som gärna tar ett glas vin med, kanske gå ut en sväng. Bio är ett stort intresse. Skicka ett mail så kan vi ses. Söker både tjejkompisar och killkompisar.
Svara på annons


Resekompis i vinter

Finns det någon resekompis kring 25, som vill  hänga med och åka med en sväng utomland. Nåt varmare land, gärna inom Europa. Gillar att vara ute i solen och ta ett glas ute. Från Niklas.
Svara på annons


Jessica 22, från Borlänge söker nya kompisar

Har bott här några år, men på grund av flytt så har vänskapen inte lett till mer än ytlig vänskap. Det har varit mest bekantskap med arbetskamrater. Skulle uppskatta en vän att gå på bio med, varför inte ta en fika med. Gillar att dricka ett glas gott vin och laga mat. Och hänga på stan.
Svara på annons


Tjej 25 år, nyinflyttad

Här e jag, boende i Ludvika, Dalarna sen några år. Känner inte så många här. Då har det inte varit så lätt att hitta vänner här. Intressen är dart, matlagning, natur. Gillar att diskutera det som man brinner för och som ligger varmt om hjärtat. Vore härligt att träffa nya vänner och se om vi klickar.
Svara på annons


Vill du gå på pubrunda & vinprovning

Här är en kille Anders 40+ som är intresserad av vin. Från Falun. Gillar pubkvällar och vinprovning. Hänger du med i vinter, har några vänner, men dom har väl fullt upp med sina familjer jämt. En del vänner har försvunnit genom åren.
Svara på annons