Gävleborgs län

Här kan du på ett enkelt sätt träffa och söka efter nya vänner. Så enkelt. Du behöver inte vara medlem för att svara på en annons, och det kostar inget. Gör det gärna redan idag.
I Gävleborgs län ingår kommunerna: Bollnäs, Gävle, Hofors, Hudiksvall, Ljusdal, Nordanstig, Ockelbo, Ovanåker, Sandviken och Söderhamn.


Sandviken se hit

Finns det några där ute som söker nya vänner. Jag har inte så många vänner i Sandviken och söker därför gärna nya. Finns du/ni där ute. Tränar gärna och springer gärna. Ni får som jag vara kring 30, tjej eller kille kvittar. Tja.
Svara på annons


Vänner i Gävle

Hej där. Vill hitta nya vänner runt 30 år i Gävle eller i närområdet att hitta på roliga aktiviteter med. Du får gärna va en kul kille. Både tjej som killkompisar går bra. Ta en öl eller se bra filmer ihop.
Svara på annons


Mogna vänner i Bollnäs

Jag är från Bollnäs och är i 60-års åldern. Söker vänner att maila till ett tag innan vi ses. Jag är frånskild, har vuxna barn. Är snäll och tycker om att laga mat och att baka kakor. Söker vänner för att det berikar livet och man blir mindre ensam. Ser gärna på filmer ihop.
Svara på annons


Nya vänner ca 20 i Gävle

Skulle så gärna hitta nya vänner i Gävle. Mina har antagligen flyttat eller så har man kommit ifrån varandra. Varför inte prova att söka efter och hitta nya vänner. Det är aldrig för sent., hmm nej det är alltid för sent att vänta. Så svara gärna så ses vi nån kväll. Går gärna ut nån kväll, så vi kan ses typ nån helg. Sanna
Svara på annons


Sökes resevän till hösten

Tjej eller kille runt 25 år. Jag vill hitta en resekompis att åka på resa med till vintern. Jag ses gärna, många av mina vänner har flyttat och det skadar aldrig att hitta nya. Svara gärna så tar vi en öl. Martin fr. Sandviken
Svara på annons


Linda 25 år från Gävle

Jag är 25 år. Och är en glad, framåt tjej som pluggar. Mina vänner från studietiden har flyttat eller så har dom fått familj. Det vore kul med nya bekantskaper som kan och vill umgås. Jag gillar också mode, fika och att promenera. Svara gärna så får vi hänga lite, jag vill gärna utöka min vänskapskrets. Linda
Svara på annons


Nya vänner 30+ i Hudiksvall

Jag heter Sanna och söker en god kompis som vill ses. Jag gillar musik, dart, och backgammon. Varför inte ses och ha kul ihop. Fika på stan? Jag gillar film och speciellt deckare eller en bra serie. Jag tränar och springer en del. Sanna
Svara på annons


Nya vänner runt 40?

Jag finns i Gävle och jobbar på kontor dagtid. Bio, en bra film eller ett gls ute är aldrig fel. Mina barn är så pass stora att dom klarar sig rätt bra nu, så man kan komma ifrån och ha tid över för vänner. Är inflyttad så har inte kommit in i staden riktigt. Nya vänner är aldrig fel. Lisa
Svara på annons


Mammalediga från Gävle 30+

Hej på er. Jag går på min mammaledighet snart och varför inte hitta andra mammalediga mammor att luncha med ibland.  Jag är sambo. Förutom att byta blöjor… så gillar jag att träna och kolla på serier. Sitta på mysiga fik och luncha. Jag har en pojkvän men är lite ensam på kompisfronten på dagarna. Mia
Svara på annons