Gotlands län

Här kan du på ett enkelt sätt träffa och söka efter nya vänner. Så enkelt. Du behöver inte vara medlem för att svara på en annons, och det kostar inget. Gör det gärna redan idag.


Johan söker nya vänner

Söker nya vänner kring 25-35 som vill hänga i vinter. Går gärna en pubrunda eller ser nån bra film. Eller kanske en kul resa i vinter. Johan
Svara på annons


Sökes nya vänner, Gotland

Jag har en liten grabb och söker nya kompisar att umgås med. Tar gärna en fika ihop. Varför inte träffas och se om vi klaffar. Jag har sambo och barn, men kan komma ifrån barn. Skulle gärna vilja umgås, både vardagar som på helger. Med eller utan barn. Iza, 27 år
Svara på annons


Finns det nya vänner runt 20 år

Jag bor i Visby, och söker nya vänner som man kan umgås med. Mina vänner har flyttat för att plugga och vill därför hitta nya vänner. Svara gärna så kan vi ta en fika ihop. Gillar inredning och mode och mina barn. Lisa
Svara på annons