Hallands län

Här kan du på ett enkelt sätt träffa och söka efter nya vänner. Så enkelt. Du behöver inte vara medlem för att svara på en annons, och det kostar inget. Gör det gärna redan idag.
I Hallands län ingår kommunerna: Falkenberg, Halmstad, Hylte, Kungsbacka, Laholm och Varberg.


Vänninor i Halmstad

Hej där. Jag vill hitta roliga kompisar i Halmstad, kring 20 år som jag. Jag vill gå ut och festa i sommar. Jag bor utanför Halmstad. Är djup och gillar diskussioner. Bokintresserad. Gillar Zara Larsson. Har inte så många vänner i Halmstad. Vänta på svar Från Sara.
Svara på annons


Nya vänner i Varberg

Skulle gärna vilja ha nya vänner i Varberg. Som vill och har tid och vill umgås. Gärna runt 25 år. Har kommit ifrån mina vänner eller så har dom flyttat för att börja plugga på annan ort. Varför inte ses och ta en fika ihop någon kväll. Eller kanske ta en promenad. Jag är öppen för förslag.
Svara på annons


Nya tjejkompisar runt 16 i Halmstad

Jag undrar om det finns nya tjejkompisar i närheten av Halmstad som har tid och vill umgås. Kanske kunde vi bli ett litet gäng som kunde ses. Tittar gärna på bra filmer. På sommaren gillar jag att bada och varför inte spela lite minigolf. Jag cyklar nog en del på sommaren och gillar aktiviteter. Nu blir det väl mest vara hemma eller ta en fika på stan.
Svara på annons


Ett glas vin i Halmstad

Vill gärna ha nya vänner att träffas och umgås med både till vardags som på helgerna. Gärna i Halmstad eller i nån stad i närheten. Varför inte som mig kring 30 år. Går gärna tar ett glas nån fredag, lördag, kanske nån bio. Med eller utan tjejer. Nicklas
Svara på annons


Nya vänner i Halmstad

Jag söker nya vänner som har tid att ses. Går gärna på bio eller tar en fika ihop. Jag har inga barn, men har sambo, och kan komma ifrån en hel del. Skulle gärna vilja umgås, både vardagar som på helger. Anna 27
Svara på annons


Finns det nya vänner runt 20 i Falkenberg

Jag finns i Falkenberg och söker efter nya vänner. Mina vänner har flyttat och har inte alltid tid att ses nu. Träning och promenader är aldrig fel. Maila gärna så tar vi en fika ihop.  Lisa
Svara på annons


Nya vänner i Varberg

Jag bor i Varberg, 31 år och undrar om det finns vänner att hänga med. Jag har flyttat förrut och tappat en del vänner på vägen, men varför inte söka efter nya. Går gärna ut en helg. Anna
Svara på annons