Jönköpings län

Här kan du på ett enkelt sätt träffa och söka efter nya vänner. Så enkelt. Du behöver inte vara medlem för att svara på en annons, och det kostar inget. Gör det gärna redan idag.
I Jönköpings län ingår kommunerna: Aneby, Eksjö, Gislaved, Gnosjö, Habo, Jönköping, Mullsjö, Nässjö, Sävsjö, Tranås, Vaggeryd, Vetlanda och Värnamo.


25 i Nässjö

Hejsan. Jag söker vänner, killar som tjejer i Jönköpingtrakten gärna i Nässjö kring 25 år. Jag är en pratglad kille, som gillar bio och dramafilmer.
Svara på annons


Mammalediga vänner i Jönköping

Finns det några som är mammalediga runt Jönköping som har tid att ses för luncher eller göra andra aktiviteter tillsammans. Varför inte ses på dagen för en fika. Eller nån middag ibland hemma hos varandra. Förutom bebben så är nog intressen en bra film eller bok. Ina
Svara på annons


Tjej 22 år söker vänner i Jönköping

Ann från Jönköping. Jag är en lugn, stabil tjej som vill ha vänner som vill hänga med ut på lördagar ibland. Eller promenera, diskutera med. Gillar mode, design, luncha eller en shoppingtur på stan. Vill utöka min vänskapskrets så varför inte testa detta forum.
Svara på annons


Resekompis sökes till hösten

Är det någon som vill följa med mig på semester nån vecka i höst/vinter. Jag vill gärna se mig omkring och uppleva naturen. Min pojkvän är upptagen. Varför inte åka med en ny kompis som oxå vill ut och resa och inte heller har någon att åka med. Linda, 25.
Svara på annons


Nya vänner 40+, Värnamo

Jag är rätt nyinflyttad och har inte hunnit skaffa mig så många vänner än här. Gillar matlagning, bio, musik. Går gärna på nån konsert, eller promenad. Varför inte svara så kan vi ses och luncha nån dag. Sara
Svara på annons


Calle 25 fr. Jönköping

Gillar biljard, gå på pub. Har inte bott här så länge så saknar nära vänner här. Finns det nån som har tid över och vill ses. Maila back så tar vi en öl.
Svara på annons