Kalmars län

Här kan du på ett enkelt sätt träffa och söka efter nya vänner. Så enkelt. Du behöver inte vara medlem för att svara på en annons, och det kostar inget. Gör det gärna redan idag.
I Kalmars län ingår kommunerna: Borgholm, Emmaboda, Hultsfred, Högsby, Kalmar, Mönsterås, Mörbylånga, Nybro, Oskarshamn, Torsås, Vimmerby och Västervik.


Gå ut vänner i Kalmar

Hej, jag söker nya vänner i Kalmar som vill hänga med ut på helgerna ibland. Är något blyg och tillbakadragen, hoppas att det ändå är ok. Snäll, lugn söker vänner kring 20-35. Tjejer som jag.
Svara på annons


Västervik friends sökes

Hej, kille här strax över 30. Söker polare att hänga med i Västervik eller i närheten av Västervik. Jag gillar att sporta, träna, springa. Fotboll är aldrig fel, följer allsvenskan Vill ha nya roliga polare att umgås med, speciellt på helgerna.
Svara på annons


Nya vänner i Kalmar

Jag är 17, och söker nya vänner. Mina härliga kompisar från högstadiet har kommit ifrån varandra pga olika skolor. Eller flytt. Så vill gärna ha nya vänner som har tid att umgås på vardagar och helger och hitta på alla möljliga aktiviteter. Gillar att gå på bio och gå på stan.
Svara på annons


Mammalediga runt 30 i Kalmar

Jag är mammaledig och vill gärna ha vänner att umgås med och ta nån fika med på dagarna. Alla mina vänner jobbar på dagarna så det kan bli lite enstamt då, förutom bebisen då men.ja. Gillar och träna annars, även om jag har annat att tänka på just nu. Hänger du med på en fika?
Svara på annons


Jessica från Kalmar

Är på jakt efter nya vänner kring Kalmartrakten kring 30. Jag är gift och har barn. Varför inte ses över en fika och se om vi kan va vänner. Gillar träning, sport, inredning. Vi brukar bjuda över varann på middag.
Svara på annons


Nya killkompisar i Kalmar sökes

Jag är rätt nyinflyttad och har inte hunnit få så många vänner här. Söker vänner kring min ålder 25 år. Gillar att träna och springa en runda på kvällen. Följer bra serier, filmer, gillar juridik. Huvudsaken man får nya vänner att ha roligt med. Janne
Svara på annons


Fika och middagskompis i Västervik

Jag är en tjej som vill hitta kompisar att fika och äta middagar med. Gärna runt 25. Speciellt nu när det börjar bli kallt och mörkt ute. Kanske eller varför inte ta och se nån bra film på bio. Eller ha en tjejkväll med. Har vänner men varför inte hitta fler vänner i stan.
Svara på annons