Kronobergs län

Här kan du på ett enkelt sätt träffa och söka efter nya vänner. Så enkelt. Du behöver inte vara medlem för att svara på en annons, och det kostar inget. Gör det gärna redan idag.
I Kronobergs län ingår kommunerna: Alvesta, Lessebo, Ljungby, Markaryd, Tingsryd, Uppvidinge, Växjö och Älmhult.


Parvänner i Växjö

Hej. Vi är ett par i 30 års åldern som inte alltid har bott här. Söker gärna nya vänner att umgås med. Endast seriösa svar. Vi kan umgås i par, gärna parmiddagar, bio. Men också träffas var för sig. Vi är välutbildade, ambitiösa som gillar diskussioner om det ena och det andra. Tacksam för svar.
Svara på annons


Söker tjejkompisar i Växjö

Nyinflyttad till Växjö. Söker vänner kring 35 år, tjejer. Jag är en reko tjej. Rätt sportig av mig. Har pojkvän och husdjur.
Svara på annons


Man söker vänner

Jag är en man 58 år, söker vänner kvinnor/män i nordöstra Skåne, Älmhult-Växjö området. Jag är en ärlig, enkel och lugn person som känner mig lite ensam emellanåt. Jag har allmänna intressen som musik, matlagning, promenader, resor, teater, musikaler. Du som känner för att förändra din tillvaro hoppas jag svarar. Livet skulle få mer innehåll om man lär känna någon trevlig person.
Svara på annons


Söta vänner i Växjö sökes

Jag söker vänner som har tid att umgås och har middagar hemma hos varandra, gärna på helgerna. Jag har man och barn. Vi är nog ganska så lugna av oss. Men vi kan också ta ett glas ute själva och se oss omkring i stan. Jag är nog ganska så vanlig. Och gillar böcker, konst, sport, aktuella ämnen. Gärna vänner kring 35-45. Lisa
Svara på annons


Vänner i Ljungby sökes, 20+

Vill gärna hitta nya vänner i Ljungby trakten. Jag har kommit infrån en del vänner, andra har flyttat för att plugga på andra orter. Skulle va super att träffa lite nya vänner och bekanta som man kan umgås med. Varför inte ta en fika i stan. Intressen förutom att fika är springa och träning.
Svara på annons


Nya kompisar i Växjö sökes

Lisa 18, jag bor vid Växjö och varför inte testa denna sida att söka efter nya vänner som vill umgås. Jag pluggar, men har en hel del tid över. Går gärna och tränar ihop. Eller varför inte äta middag nån kväll. Kul om du hör av dig.
Svara på annons


Sökes nya vänner,  Älmhult

Jag söker nya vänner som gillar att luncha på helgerna och chatta. Går också gärna på bio eller varför inte ta en fika ihop i byn. Vänner kan man inte ha för många av. Du kan som mig va kring 30, men huvudsaken är att man har roligt ihop.
Svara på annons