Norrbottens län

Här kan du på ett enkelt sätt träffa och söka efter nya vänner. Så enkelt. Du behöver inte vara medlem för att svara på en annons, och det kostar inget. Gör det gärna redan idag.
I Norrbottens län ingår kommunerna: Arjeplog, Arvidsjaur, Boden, Gällivare, Haparanda, Jokkmokk, Kalix, Kiruna, Luleå, Pajala, Piteå, Älvsbyn, Överkalix och Övertorneå.


Nya manliga vänner i Luleå

Hej, jag är 57år och söker manliga vänner i min ålder. Gillar att fiska och se på sport. Är skild, har barn. Hör gärna av dig.
Svara på annons


En fika kompis i Luleå

Jag önskar mig att ha mysiga tjejkompisar att fika/och bruncha med på stan. Ta en kaffe och prata lite om det ena och det andra. Stort som smått. Gillar böcker och är sportintresserad. Men så klart vi kan prata om annat också. Ni kan va som mig kring 30. Tjejer eller killar spelar nog inte så stor roll. Det viktiga är att vi klickar och har kul ihop. Hör gärna av dig/er från Linda
Svara på annons


Hallå Luleå vänner

Jag skulle gärna ha nya vänner i Luleå i 30-45 års åldern. Har inga barndomskompisar här, så saknar att ha kommit in i den gemenskapen. Det är mest några få vänner och ytliga bekanta. Har sambo, men han är fullt upptagen med sina vänner. Även om vi allihoppa ses ibland. Gillar antikviteter och träning. Eller varför inte en bra film som lördags underhållning. Hör gärna av dig, för vänner kan man inte få för många av. Nettan
Svara på annons


Mia från Boden

Jag söker vänner runt 25 år, som vill umgås. Mina vänner sen studietiden har flyttat en del så det vore roligt med lite nya vänner. Jag bor med sambo och jobbar på dagarna. Maila gärna om du vill.
Svara på annons


Anna från Piteå söker nya vänner

Jag bor i Piteå och vill så gärna träffa nya vänner som man kan ha kul med. Jag springer/promenerar en del. Lite träningsintresserad. Gå på bio/fika går gärna bra. Eller göra annat kul ihop. Gillar bra filmer, deckare. Hör av dig
Svara på annons


Sökes nära vänner, Luleå

Jag söker en ny god vän som gärna umgås, det skulle väl mest vara på helgerna då man är ledig. Gillar att fika/luncha och småchatta. Gillar mysiga fik. Kolla på stan. Jag har en pojkväl, men är själv inte härifrån. Så därför så har man inte fått så stor bekantskapkrets. Pia
Svara på annons


Finns det nya vänner i Piteå

Jag bor utanför Piteå och söker vänner att shoppa, fika eller ta en drink med. Gillar träning, mode, promenader, ut och gå, en bra film, eller varför inte en tjejmiddag. Saknar nära vänner. Rebecka.
Svara på annons