Örebro län

Här kan du på ett enkelt sätt träffa och söka efter nya vänner. Så enkelt. Du behöver inte vara medlem för att svara på en annons, och det kostar inget. Gör det gärna redan idag.
I Örebro län ingår kommunerna: Askersund, Degerfors, Hallsberg, Hällefors, Karlskoga, Kumla, Laxå, Lekeberg, Lindesberg, Ljusnarsberg, Nora och Örebro.


Nya vänner

Vi är ett par i 30 års åldern som söker nya vänner att umgås med. Gärna som gillar konst, musikaler och utlandsresor. Svara gärna så tar vi en fika.
Svara på annons


Örebro vänner sökes

Jag finns i Örebro och söker nya vänner. Gillar bio och hemmakvällar. Söker vänner i 20-års åldern. Från Mia
Svara på annons


Gå ut med vänner i Örebro

Tjej 32 år jag söker vänner som vill umgås, speciellt på helgerna. Gärna gå ut nån kväll, eller hänga för övrigt. Har några enstaka vänner här. Men varför inte en ny god vän. Det har tagit slut med min ex för ett tag sen så vill gärna komma ut lite mer. Hör av dig så går vi ut en kväll. Ina
Svara på annons


Parmiddagar i Örebro

Vi är ett par i Örebro runt 35 år som vill gärna ha nya vänner som vill ha mysiga middagar ibland på helgerna. Vi har barn. Går bra att ha middag med som utan barn. Eller ta nån bio ibland ihop, med eller utan barnen.
Svara på annons


Mammaledig från Örebro

Jag är mammaledig 25 år och vill hitta nya vänner som man kan luncha/bruncha med. Jag har sambo. Är hitflyttad så har väl inte kommit in i nåt vänskapsgäng. Har nån enstaka kompis här.  Men har aldrig gått i skolan här. Min sambo har egna vänner. Så det skadar inte att få egna nya vänner här.
Svara på annons


Sanna, mamma

Jag är 45 och mamma, frånskild, har barn varannan vecka. Söker vänner som man kan hitta på aktiviteter med. Hittar gärna på saker med eller utan barnen. Vi gillar att åka skridskor om tillfälle ges. Eller varför inte en bio. Med eller utan barn. Jag jobbar dagtid. Finns i Örebro
Svara på annons