Skåne län

Här kan du på ett enkelt sätt träffa och söka efter nya vänner. Så enkelt. Du behöver inte vara medlem för att svara på en annons, och det kostar inget. Gör det gärna redan idag.
I Skåne län ingår kommunerna: Bjuv, Bromölla, Burlöv, Båstad, Eslöv, Helsingborg, Hässleholm, Höganäs, Hörby, Höör, Klippan, Kristianstad, Kävlinge, Landskrona, Lomma, Lund, Malmö, Osby, Perstorp, Simrishamn, Sjöbo, Skurup, Staffanstorp, Svalöv, Svedala, Tomelilla, Trelleborg, Vellinge, Ystad, Åstorp, Ängelholm, Örkelljunga och Östra Göinge.


Vänner från Lund sökes

Jag finns i Lund och är är en tjej på närmare 20, jag vill finna nya vänner som vill umgås en del på helgerna och i sommar. Bio som att gå ut funkar också bra. En del utav mina vänner har fått pojkvänner, andra har flyttat, jag har själv inte alltid bott här. Tacksam för svar.
Svara på annons


Helsingborg se hit

Finns det nya vänner till en tjej från Helsingborg. Är 27. Gillar böcker, konst, film, teater, ett glas vin. Har pojkvän men inga barn. Skulle va himla kul med nya vänner.
Svara på annons


Nya vänner i hörbytrakten

Hej. Jag flyttade till Hörby i somras och har haft lite svårt att hitta nya vänner att umgås med. Söker vänner som man kan göra lite olika saker med,t.ex fika,ta promenader,bio,titta på film,gå på gym,bara umgås och prata med,gå på krogen mm. Ja kort sagt göra saker tillsammans. Jag e allsidig och gillar många olika saker,jag e oftast glad men kan vara lite djupsinnig. Hoppas du hör av dej. Ingalill!
Svara på annons


Ny i Lund

Hej! Jag är nyinflyttad i Lund med mina vänner i Stockholm. Därför söker jag nya bekantskaper. Jag skulle önska att träffa någon eller några väninnor som tycker om att ta en fika, träna, shoppa, gå på konstutställningar eller bara ta ett glas… skulle det finnas ett intresse av skidåkning skulle det vara roligt. Om mig; jobbar som arkitekt, är sambo utan barn och är 36år. Hoppas på svar!
Svara på annons


Roliga  Malmö tjejer se hit

Jag är en tjej 35 år som är från och bor i Malmö. Tester detta sätt att träffa nya vänner på. Gillar resor och utflykter. Varför inte en pickning i sommar eller en bio kväll. Nån kryssning kanske. Går gärna ut en kväll, eller en film hemma. Öppen för förslag. Jag är lite blyg i början. Ann
Svara på annons


Jocke söker vänner i Malmö

Kom på att det hade varit riktigt bra om man på detta sätt kunde hitta nya vänner som vill umgås i Malmö. Jag är 24 år. Gillar åka mc, gå på bio och se nån bra film. Och gå och ta nån öl gärna lördag kväll. Spana lite på stan. Gör gärna sociala aktiviteter. Har en flickvän. Vi hörs. Jocke
Svara på annons


Mammaledig vän i Malmö sökes

Är det någon där ute, hallå som har tid att ses ibland. Jag har barn och man. Du får gärna oxå ha barn så kan vi ses hemma hos varandra och pyssla eller gå ut med våra bebisar framåt vår. Jag är nog lite av en konstälskare och gillar litteratur. Du behöver inte ha samma intresse, men du får gärna ha barn som mig. Gärna runt 30. Linnea som väntar på svar.
Svara på annons


Kristianstad vänner sökes

Nicke här som söker nya vänner i Kristianstad. Gärna som mig runt 35. Jag är rätt social och gillar det mesta. Speciellt träning. Kan tänka mig ha både tjejer som killar som vänner.Tränar en del när det finns tid över för det. Jag gillar nog mer att vara hemma än springa på krogen. Gillar sport och böcker. Hör av dig så ses vi nån kväll.
Svara på annons


Gärna nya vänner i Eslöv

Nya vänner som vill umgås är aldrig fel. En del vänner har lämnat stan, och söker därför gärna nya. Gillar att ta ett glas vin och prata. Varför inte ett mysigt fik eller en bra film. Kollar gärna på stan. Jag har sambo, som har en hel del egna vänner. Svara så tar vi en fika. Gärna vänner runt 30.
Svara på annons


Finns det nya kompisar i Helsingborg

Jag heter Lisa, bor i Helsingborg och söker vänner att gå ut och partaja lite med. Gillar mode, springa, en bra fillm och att småbabbla lite om ditt och datt. Vill ha fler vänner runt 25 år. Varför inte maila så fikar vi.
Svara på annons


Nettan från Malmö

Jag söker vänner runt 40, som vill träffas och dricka lite vin. Mina vänner är upptagna med sina familjer, så  man hinner inte ses så ofta. Jag har själv barn varannan vecka. Så det skulle va roligt med lite nya vänner. Jag arbetar på dagarna. Ses gärna nån kväll, eller helg. Intressen är väl läsa böcker och lyssnar på nån pod.
Svara på annons


Lundkille söker nya vänner

Jag bor Lund och vill träffa nya vänner runt 20, som har tid att umgås. Jag tränar en del. Något tränings- och aktieintresserad. Gå på bio/öl går gärna bra. Kanske en pubrunda eller biljard.
Svara på annons