Södermanlands län

Här kan du på ett enkelt sätt träffa och söka efter nya vänner. Så enkelt. Du behöver inte vara medlem för att svara på en annons, och det kostar inget. Gör det gärna redan idag.
I Södermanlands län ingår kommunerna: Eskilstuna, Flen, Gnesta, Katrineholm, Nyköping, Oxelösund, Strängnäs, Trosa och Vingåker.


Pensionär i Nyköping

Hejsan, en glad pensionär söker nya vänner i Nyköping. Jag har bil så du kan bo utanför stan. Ses gärna över en kopp kaffe eller varför inte en middag!
Svara på annons


Eskilstuna polare sökes

Jag bor i Eskilstuna och söker nya vänner som gillar att fika ute. Promenera, jag tränar en del springer. Är hälsointresserad och gillar matlagning. Söker vänner runt 20.
Svara på annons


Kille söker nya vänner i Eskilstuna

Jag finns i Eskilstuna, och har inte bott här en massa år så vill gärna finna nya vänner att hänga med. Jag är träningsintresserad, film är också ett stort intresse. Söker vänner runt 35. Vill du hänga med och ta en öl, bowla, biljard? Hör av dig. Fredrik
Svara på annons


Malin, Katrineholm

Jag bor utanför Katrineholm och vill hitta nya vänner i länet. Det hade varit kul om vi kunde ses några och gå ut nån kväll. Söker vänner i 20-års åldern.
Svara på annons


Vänner runt 25 i Nyköping

Jag heter Lisa, bor i Nyköping. Har inte bott här så länge och at skaffa nya vänner är lättare sagt än gjort. Min sambo jobbar ganska mycket. Jag jobbar själv en del, men visst finns det tid över för vänner. Jag trivs med mitt liv men saknar goda vänner att bara vara med. Dansa med eller hänga till nån bra film.
Svara på annons