Stockholms län

Här kan du på ett enkelt sätt träffa och söka efter nya vänner. Så enkelt. Du behöver inte vara medlem för att svara på en annons, och det kostar inget. Gör det gärna redan idag.
I Stockholms län ingår kommunerna: Botkyrka, Danderyd, Ekerö, Haninge, Huddinge, Järfälla, Lidingö, Nacka, Norrtälje, Nykvarn, Nynäshamn, Salem, Sigtuna, Sollentuna, Solna, Stockholm, Sundbyberg, Södertälje, Tyresö, Täby, Upplands Väsby, Upplands-Bro, Vallentuna, Vaxholm, Värmdö och Österåker.


Nya vänner

Vi är ett par i 60-års åldern som har många intressen men just nu inte så många vänner att dela dessa med. Vi gillar bland annat resor, god mat, goda viner, bio, teater, musik men även att vara ute i naturen m m.
Skulle vara roligt att få lite nya kontakter för att kunna göra saker tillsammans, kanske också för att få nya intressen. Hör av er så kan vi träffas, gärna över en fika eller en bit mat.
Svara på annons


Vänner 40-70 önskas

Hej Jag är en 50-årig kvinna, bosatt i Blackeberg, som önskar nya vänner. Jag är en glad och lättsam person,som har lätt att få kontakt med folk. Mina intressen är många. Bla film, teater, utställningar och annat trevligt Stockholm har att bjuda på. Önskar vänner att dela vardagen med. Jag tycker om att bara sitta och prata över en kopp kaffe eller gå en tur i skog och mark. Du är välkommen att höra av dig. Vi börjar med en kopp kaffe på stan och ser vad vi önskar vidare.
Svara på annons


Norrländskt par söker vänner

Hej, vi är ett par från norrland, i medelåldern. Bor i Stockholm. Vi skulle gärna vilja träffa andra par i samma ålderskategori-Stockholm med närområden. Nya bekantskaper – utvecklar ,ger bredd och djup åt livet – fler skratt och mer glädje, nya kunskaper. Några av våra intressen: Natur, kultur, miljö, gå ut och äta-även egen matlagning, bio, musik, litteratur m.m. Endast seriösa svar! Hoppas vi hörs, ha det gott.
Svara på annons


Anna i Stockholm

Jag heter Anna och är en rätt vanlig tjej, något blyg 30 år. Söker nya vänner som gillar skidåkning och att umgås. Varför inte resa i sommar.
Svara på annons


Vänner i Stockholm

Hej. Jag är en kille på 47 år som söker nya vänner. Mina intresse är sport, kafe, krogen, litteratur mm. Jag gillar både humor och allvar och är ganska enkel att umgås med.
Svara på annons


Vänner runt 35

Jag är nog en lite blyg, men himla snäll kompis. Något tillbakadragen först men ej sen. Jag jobbar deltid och skulle behöva komma ut lite mer. Tar gärna en biljardrunda eller en fika på stan. Jag är 35 men åldern är inte det viktigaste. Jag gillar foto och teater. Erica.
Svara på annons


Mats, nyinflyttad student

Jag är 22 år och nyinflyttad student till Stockholm och har inte kommit in i nån gemenskap än. Lite ytliga bekanta mest i plugget. Har inte blivit så mycket mer. Har inte heller stadgat mig i staden och hittar inte så bra. Vi behöver inte plugga ihop. Kanske kan man hänga vid nåt fik vid biblioteket, eller se på nån bra film Går gärna ut nån kväll. Gillar att diskutera om det mesta. Mats
Svara på annons


Pensionärs Inez

Jag är pensionär men är pigg och glad och vill hemskt gärna ha vänninor både kvinnliga och manliga att ses över en kopp kaffe och kaka. Jag finns västerort i Stockholm. Jag börjar närma mig 70 och kan kännas lite ensamt då min man inte längre finns kvar och barnen är stora sen länge. Gillar handarbete och ser gärna på skidor på tv. Svara gärna till mig Inez
Svara på annons


Pappaledig kille söker vänner

Jag är pappaledig en kort period snart och vill ha polare att ses över dagen med. Du får gärna ha barn. Jag har sambo. Vi kan varför inte ses med eller utan våra barn och/eller sambo. Gillar annars träning och sport. Dart och biljard om det skulle finnas tid till går alltid fin. Hör av dig till Mattias 32
Svara på annons


Biokompis sökes

Är det någon som gillar att gå och se filmer på bio, gärna svenskt. Speciellt nu när det är så dystert ute. Gillar att diskutera annars, och förutom att se nån bra film så läser jag gärna och diskuterar böcker. Är inte så modeintresserad. Veronika, 27
Svara på annons


Mammaledig Linda söker vänner

Jag är mammaledig och söker vänner som har barn eller är lediga ibland på dagen så man kan ses på dagarna och umgås. Det spelar ingen roll om du har barn eller inte, huvudsaken är att vi klickar. Jag tar gärna en promenad och sitter på något café på dagen. Eller så kan vi ses hemma hos varandra. Jag bor på söder. Jag är 24, men åldern har inte så stor betydelse. Linda
Svara på annons


Kille 22 år från norr om Stockholm

Anders här 25, söker kompisar att umgås med. Hänger gärna vid datorn. Går gärna på bio eller går till puben. Skulle vaa shysst om du bor i sthlm. Varför inte spela biljard eller nåt nån kväll.
Svara på annons


Semesterkompis sökes av Jessica

Finns det någon tjej runt 25 som vill hänga med på semester i vinter. Tänkte va borta 1-2 veckor. Jag tar det lungt och vill gärna se mig omkring. Inte gå ut och partaja för mycket. Ev. åka runt och se mig omkring. Kan tänka mig Asien eller kring Spanien. Är från Stockholm. Jessica
Svara på annons


Finns det blivande vänner runt 40, Sundbyberg

Vi är två vänner som umgås och vill gärna bli ett litet gäng som går ut ibland, fikar, brunchar. Har middagar och ses hos varandra. Hade varit kul om vi kunde bli ett litet gäng som hänger i Solna.
Svara på annons


Sökes vin- och middagsvänner

Jag är en tjej som vill hitta vänner att äta middag och gå ut med ibland. Kanske också gillar du bio, kan se filmer ihop. Jag gillar böcker och skriver dikter. Känns som om vännerna börjar stadga sig. Har inte hamnat där än. Tar gärna nån fika nån kväll.
Svara på annons