Uppsala län

Här kan du på ett enkelt sätt träffa och söka efter nya vänner. Så enkelt. Du behöver inte vara medlem för att svara på en annons, och det kostar inget. Gör det gärna redan idag.
I Uppsala län ingår kommunerna: Enköping, Heby, Håbo, Knivsta, Tierp, Uppsala, Älvkarleby och Östhammar.


Vänner som gillar konst i Uppsala

Jag är en trevlig och glad tjej som vill hitta nya vänner runt 20 att kunna ses ibland och att umgås med. Jag gillar resor, träning och konst. Skulle va skoj om vi kunde finna varandra. Jag är lite blyg i början. Hoppas på svar.
Svara på annons


Glada vänner i Enköping

Halloj, en glad tjej från Enköping som gärna vill ha nya friends att hänga med. Gärna bio ibland. Är något blyg. Vill du ses ibland och umgås och hitta på roliga saker, kring 17 år?
Svara på annons


Träningsvän i Uppsala

Jag är en trevlig man på 30 år med familj i Uppsala. Jag jobbar och står i. Vill gärna ha en manlig vän att springa och träna med. Andra aktiviteter går också bra.
Svara på annons


Singel vänner Uppsala

Tjej 43 år från Uppsala. Söker nya vänner här i staden. Gillar att vara på stan och fönstershoppa. Fika med. Älskar tv-serier en bra film. Är något blyg och tillbakadragen men snäll. Singel, har inga barn. Söker vänner för att resa tillsammans med eller äta en matbit med, eller en tårtbit.
Svara på annons


Anna, Uppsala

Jag heter Anna och lever familjeliv utanför Uppsala. Jag gillar vardagslivet med musik, promenader och titta på stan. En del vänner har flyttat eller skaffat familj och har inte tid at umgås. Saknar nya härliga människor att umgås med. Att hitta nya är inte alltid det lättaste. Detta då mannen jobbar en del och vi inte kommer ut så ofta. Söker vänner i 30-års ålder. Men huvudsaken är att vi funka och har kul ihop.
Svara på annons


Nyinflyttad student

Jag bor i Uppsala och vill träffa nya vänner att umgås med. Jag gillar att vara ute och röra på mig. Varför inte kolla en shoppingrunda på stan. Varför inte göra annat kul än att bara plugga. Gillar bra filmer. Hör av dig så tar vi en fika. Anna
Svara på annons


Sökes goda vänner, Enköping

Varför inte en ny god vän som man kan umgås med. Känns som om man bara jobbar och jobbar. Men sen har man helger lediga som det skulle vara kul att göra lite roliga saker med. Tränar mitt i veckan och har sambo. Har inte alltid bott här så har väl inte riktigt etablerat mig i Enköping trakten. Jag söker vänner runt 35. Fast åldern spelar mindre roll, huvudsaken man klickar. Nettan
Svara på annons