Västerbottens län

Här kan du på ett enkelt sätt träffa och söka efter nya vänner. Så enkelt. Du behöver inte vara medlem för att svara på en annons, och det kostar inget. Gör det gärna idag.
I Västerbottens län ingår kommunerna: Bjurholm, Dorotea, Lycksele, Malå, Nordmaling, Nordsjö, Robertsfors, Skellefteå, Sorsele, Storuman, Umeå, Vilhelmina, Vindeln, Vännäs och Åsele.


Umeå tjejkompisar

Finns det nya vänner i Umeå trakten som vill och har tid att ses i vinter. Är inflyttad och har inga barndomsvänner här. Jag vill gärna ses på helgerna då man inte jobbar. Jag vill gärna ha nya vänner runt 25 år.
Svara på annons


Vänner 30+ i Umeå

Jag skulle gärna ha nya vänner i Umeå, både tjejer som killar går bra. Jag är rätt social och framåt och umgås gärna över ett glas vin en fredag kväll. Eller går på bio en kylig kväll. Gillar historia, sport och träning. Calle
Svara på annons


En ung kille 18 från Lycksele

Jag är en datakille som gillar datorer. Spelar en hel del spel. Finns det nån där ute, som vill hänga och spela lite dataspel ihop. Ta en öl är inte heller helt fel.
Svara på annons


Sökes resekompis till Spanien

Jag, Martin 30, är en kille som vill hitta någon att åka till tex Spanien med några veckor i vinter. Vi kan ses innan vi åker och umgås lite. Lite trist att alla bekanta jobbar eller inte kan åka. Kan tänka mig att åka både med killar som tjejer.
Svara på annons


Söker nya vänner i Skellefteå kring 30

Jag, en glad kristen tjej från Skellefteå söker kompisar som man kan umgås med. Fast jag e rätt glad och sprallig. Är omtänksam, ärlig och driftig till sättet. Vill hitta vänner att umgås med i vinter. Uppskattar lojala personer. Går gärna och fikar, bio. Maila gärna.
Svara på annons


Kille 30 år från Skellefteå

Jag jobbar inom kontor. Söker smarta vänner att skapa bekantskap med. Jag gillar att gå på krogen, ta öl, se nån match. Jag är inflyttad till stan så har inte fått så många vänner i stan. Vill hitta nya friends som man funkar med och har framförallt kul ihop.
Svara på annons


Mammaledig tjej fr. Skellefteå

Jag är mammaledig och varför inte hitta andra mammalediga eller andra som är lite lediga på dagarna. Jag är gift. Lunchar gärna ihop och vi kan umgås med våra barn. Jag har ett barn, men kan tänka mig skaffa fler. Är utbildad inom ekonomi. Söker skötsamma personer som är reko och trevliga. Vem vet, kanske kan vi bli goda vänner. Jag gillar att förutom att byta blöjor… gå på bio, även om det inte blir av så ofta nu. Men en film hemma går alltid bra. Cia.
Svara på annons