Västernorrlands län

Här kan du på ett enkelt sätt träffa och söka efter nya vänner. Så enkelt. Du behöver inte vara medlem för att svara på en annons, och det kostar inget. Gör det gärna idag.
I Västernorrlands län ingår kommunerna: Härnösand, Kramfors, Sollefteå, Sundsvall, Timrå, Ånge och Örnsköldsvik.


Sundsvalls vänner sökes

Skulle så gärna ha nya vänner här i Sundsvall som vill ses, gärna på helgerna då man har lite mer tid. Jag gillar att träna och promenera. Och se en bra film, speciellt på bio. Tar gärna ett glas vin nån fredag kväll om jag går nån trevligt svar här. Nettan
Svara på annons


Vänner i Sundsvall

Vill hitta vänner som vill hänga med på varför inte pubrunda på fredagar ibland. Eller varför inte en middag eller nån bio. Eller nån resa nån gång. Gillar träning och sport. Johan, gärna vänner kring 25.
Svara på annons


Söker nya vänner i Örnsköldsvik, ca 25 år

Jag är en glad tjej från Örnsköldsvik som vill ha nya vänner. Är inflyttad så har inte kommit in i gemenskapen riktigt. Varför inte testa denna sida. Jag gillar att va i stan och fika. Eller se på film, bio, party. Har pojkvän men han umgås med sitt grabbgäng. Cicci.
Svara på annons


Tjej, 47 år, ensamstående mamma

Jag är ensamstående mamma till två barn, frånskild. Söker vänner som man kan hitta på aktiviteter med. Är barnfri halvtid ungefär. Hittar gärna på saker då. Eller så kan vi umgås tillsammans med våra barn. Jag finns i Sundsvall. Och gillar skidåkning och träning. Eller varför inte en film eller middag ihop. Jobbar dagtid. Mia.
Svara på annons


Ann från Sundsvall

Jag är en glad tjej från Sundsvall som söker vänner som man kan gå ut med. Varför inte nån fest, bio, vin med. Ser gärna på filmer, gärna komedier. Vill hitta vänner som är reko och trygga. Vill hitta vänner i min ålder, runt 25, att hänga med.
Svara på annons