Västmanlands län

Här kan du på ett enkelt sätt träffa och söka efter nya vänner. Så enkelt. Du behöver inte vara medlem för att svara på en annons, och det kostar inget. Gör det gärna redan idag.
I Västmanlands län ingår kommunerna: Arboga, Fagersta, Hallstahammar, Kungsör, Köping, Norberg, Sala, Skinnskatteberg, Surahammar och Västerås.


Mogna vänner från Köping

Hej, skulle gärna träffa nya vänner i 30-50 års åldern som gillar teater och konst. Åren går och man kommer ifrån sina vänner, ändrade familjeförhållanden.. Vi kan starta med en fika, middag, bio om intresse finns? Svara gärna så tar vi det därifrån
Svara på annons


Sara från Västerås

Hej, jag är sporttjej som gillar att röra på mig och springa. Jag träffar gärna nya vänner. Skulle vara kul att träffa nya vänner att fika och diskutera med. Gillar att chatta om ditt och datt. Jag är 25+ Varför inte ta en fika och bio ihop.
Svara på annons


Resekompis till hösten sökes

Planerar att åka utomlads och söker resekompis för nån vecka. Vi kan planera resan ihop och se vart vi åker. Vill gärna se mig omkring och upptäcka nya saker. Är en glad ungdomlig tjej 50år. Vi kan ses nån dag och ta en middag ihop. Gillar för övrigt loppisar, inredning och promenader. Linda
Svara på annons


Söker nya vänner i Västerås

Jag har bott här i några år, men många av mina vänner under studietiden har flyttat och nu är det inte så många vänner kvar. Skulle vara kul att träffa några nya vänner. Men det är inte alltid det lättaste. Lättare sagt än gjort. Jag är runt 30, mamma och sambo. Vill hitta kompisar som är pålitliga och ärliga till sättet. Går gärna och fikar, eller en bio.
Svara på annons


Varför inte en ny bästis?

Tjej 20, Västerås söker en god kompis. Jag vet inte vad som hände men plötsligt så inser man att ens goda vänner har flyttat ut eller bildat familj och plötsligt så har man olika liv. Jag vill gärna hitta någon att gå ut med, eller umgås i stan. Käka middag med. Vill hitta nya vänner som man funkar med.
Svara på annons